Reserveer

Bestaande klant of kennismakingssessie?

 

De agenda hiernaast helpt jou zowel voor kennismakingssessies als voor bestaande klanten eenvoudig een afspraak in te plannen, automatisch volgens de beschikbare tijdstippen.

Bestaande klanten:

U kan in het menu hiernaast een afspraak reserveren als volgt:

- BodyPulse Training 1 Persoon.

- BodyPulse Training 2 Personen.

Eénmaal het type training alsook het gewenste moment gekozen is zal men u de login gegevens vragen en kan u de afspraak bevestigen. Een bevestigingsmail zal door Bodypulse verzonden worden zodat u de afspraak ook in uw digitale agenda kan toevoegen. 

Kennismakinssessie?

U kan in het menu hiernaast een kennismakingssessie reserveren. Volgende stappen helpen u vlot naar uw eerste BodyPulse afspraak!

​​

Stap 1.

Kies in het venster hiernaast het type sessie: een kennismakingssessie voor één persoon of voor twee personen samen. Neem bijvoorbeeld een vriend(in), collega of een familielid mee.

Bij een reservering voor twee personen hoeft maar één van beiden de reservering voor twee personen te maken. Geef in het vak opmerkingen wel aan wie de tweede persoon is.​
 

Stap 2.
Kies de gewenste datum.

Stap 3.

kies vervolgens de gewenste tijd. Je krijgt alleen de tijden te zien die op die datum nog beschikbaar zijn. 

Stap 4.
Vul je gegevens in en bevestig je afspraak. Je ontvangt een email met de bevestiging. Via de link in de bevestigingsmail kun je je afspraak ook wijzigen (kosteloos tot 24 uur van te voren).

Reserveren voor een training is altijd gewenst in verband met de planning en beschikbaarheid van de apparatuur.​

 

Opgelet!

Wegens het succes van BodyPulse vragen wij onze vaste klanten tijdig te willen reserveren!

© 2017 BodyPulse - Tom Bosschaert